El Barça Rugbi ha guanyat el derbi contra el Poble Nou per un resultat força escandalós i que ho podria haver per més diferència encara: 0 a 45. El cas és que el partit s’ha acabat abans d’acabar la primera meitat per les múltiples lesions del conjunt local. Al partit d’anada les blaugrana ja van guanyar per 31 a 19. Amb aquesta victòria, les actuals campiones de la Divisió d’Honor Catalana, el Barça, continuen líders en solitari i sense conèixer la derrota. Per la seva banda, el CN Poble Nou s’allunya de la segona plaça de la lliga. L’objectiu de l’equip local, però, és quedar entre els quatre primers per competir al play-off.

El Barça domina des del principi fins a la fi

Com ja és costum, les visitants han començat el partit amb un domini contundent. Abans del minut 20, les culers ja guanyaven 0 a 28. Les d’Aroa González han atropellat les del Poblenou i al descans les jugadores han marxat a vestidors amb un resultat de 0 a 45.

El partit s’ha trencat per complet quan el Poble Nou s’ha quedat amb només 13 jugadores per les lesions, i el partit ha acabat abans de començar el segon temps.

Sílvia Julià i Clàudia Pont, campiones d’Espanya

Les jugadores del CN Poble Nou, Sílvia Julià i Clàudia Pont, es van proclamar campiones d’Espanya amb la selecció catalana absoluta. A la final van derrotar l’Andalusia per un ajustat 12 a 17. Sílvia Julià va aconseguir un assaig important que va capgirar el marcador en el segon temps.

Des de l’any 2015 l’equip de la Ginesta no guanyava un campionat autonòmic. A més, la selecció femenina sub-18 també ha guanyat el Campionat d’Espanya i ha demostrat que el rugbi femení català és el millor d’Espanya.