El Sants ha perdut al camp del Vilassar de Mar per 1 a 0 i no ha pogut sumar cap punt per segon partit consecutiu. Els de Tito Lossio han anat de menys a més, però no han pogut contrarestar el gol matiner d’Àlex Alba al minut 4. Antonell, amb intervencions de gran mèrit, ha tornat a ser un dels més destacats.

Àlex Alba avança els locals

Els de Tito Lossio volien rescabalar-se de la desfeta contra el Sant Andreu i tornar de la jornada de descans amb bones sensacions, però el Vilassar ha estat millor al Xevi Ramon i ha deixat els de Tito Lossio sense puntuar. Àlex Alba, al minut 4, ha aprofitat una pilota penjada en una falta lateral per avançar els maresmencs. El Sants no ha paït bé el gol local i el Vilassar ha pogut ampliar diferències, però quan no han trobat porteria, s’han topat amb un Antonell que ha tornat a ser providencial.

Més Antonell a la represa

La segona meitat ha començat semblant, tot i que el Sants ha intentat apropar-se a la porteria maresmenca mitjançant Guillermo, Salamanca i Nico. Tot i això, Antonell ha hagut de tornar a intervenir. Al 13 de la segona meitat, el porter santsenc s’ha hagut de lluir per evitar el segon del Vilassar. A poc a poc, els jugadors de Tito Lossio han començat a serrar les dents i donar més sensació de perill. El tècnic ha mogut la banqueta a mitja hora pel final i ha donat entrada a Favio per Guillermo buscant l’olfacte golejador del paraguaià. La més clara, però, ha estat una rematada de Shota a la sortida d’un córner que ha marxat llepant el pal. A l’altra porteria, Antonell ha seguit fent la seva, i ha salvat el seu equip amb més aturades inversemblants. El Sants ha intentat portar el matx a un vertigen que li permetés arribar amb més efectius a l’àrea del Vilassar i Nico i Salamanca, en una doble oportunitat, han estat a punt de fer l’empat. Els barcelonins ho han intentat fins al final, però no han pogut sumar cap punt.