L'Espanyol acarona la permanència després de guanyar el Celta
@RCDEspanyol

Vicente Moreno feia setmanes que demanava un triomf per poder tenir la permanència pràcticament assegurada i, finalment, aquesta gairebé ja la tenen els blanc-i-blaus. L’Espanyol s’ha imposat el Celta (1-0) amb un gol de Wu Lei, en el minut 88.

Poques ocasions a la primera part

La primera ocasió de gol ha estat per als blanc-i-blaus. Pedrosa ha engaltat un bon xut i Calero ha desviat la pilota que ha sortit per sobre el travesser. El Celta, però, ha gaudit de les millors ocasions en el tram inicial del partit. Denis Suárez i Cervi ha posat a prova un Diego López que ha pogut aturar els dos llançaments dels gallecs.

Poc després de la mitja hora de partit, Sergi Darder ha fet una de les jugades de la primera part. El migcampista ha rebut a la banda i ha començat a driblar jugadors rivals fins a la línia de fons. La seva centrada, però, no ha trobat cap rematador. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans.

El gol a l’últim sospir

La segona part s’ha iniciat amb una molt bona ocasió per al conjunt de Vicente Moreno. Al minut 51, Raúl de Tomás ha xutat alt des d’una posició immillorable per fer el gol. Després de l’ocasió de RDT, l’ha tinguda el Celta. Iago Aspas ha rematat des de dins l’àrea i Óscar Gil ha evitat el gol. El refús ha arribat a Cervi, però aquest cop Pedrosa ha evitat el gol gallec.

L’Espanyol ha buscat el gol del triomf i ha estat a punt d’aconseguir-ho. Quedaven set minuts per acabar el partit i Javi Puado ha rematat, fora i de manera forçada, un xut de Wu Lei que Dituro havia rebutjat en primera instància.

Ha estat l’avís del jugador xinès, ja que dos minuts abans d’acabar, Wu Lei ha rebut una assistència de Darder i amb un fort xut ha superat Dituro per fer l’1 a 0. Ha estat un gol que ha combinat l’errada del porter amb la pressió dels jugadors blanc-i-blaus.