Victòria del Vilafranca contra el Peralada per 3 a 1. El conjunt empordanès, rival directe del Sant Andreu, per aconseguir una de les places de play-off d’ascens, no ha pogut sumar cap punt davant els penedesencs.

El Vilafranca sempre per davant

El partit ha començat molt bé per als interessos dels vilafranquins. Xavi Pluvis, al quart d’hora de partit, ha fet l’1 a 0 després de rematar de cap una bona centrada de David Acedo.

L’equip d’Ivan Moreno que lluitava per assegurar-se la permanència a la Tercera RFEF no volia cap ensurt. La tranquil·litat, però, no ha arribat fins a la segona part. I ho ha fet, de nou, Xavi Pluvins. Al minut 64, i a la sortida d’un córner, l’exjugador del Sant Andreu ha fet el 2 a 0.

El Peralada, però, ha retallat distàncies. Adrià Casanova, al minut 75, ha fet el 2 a 1 després de superar Antonio Casamayor amb un bon cop de cap.

Poc han durat els nervis entre l’afició local, ja que dos minuts després Víctor Oribe ha fet el definitiu 3 a 1.