Era un partit de caixa o faixa i se l’ha endut el Sabadell. El Club Esportiu Mediterrani ha perdut amb les vallesanes en el tercer i definitiu partit de semifinals de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El conjunt de Marian Díaz, tot i el gran partit que han fet, ha perdut per 10 a 8.

Un inici molt igualat

Era un partit per un lloc a la final i els nervis eren evidents. No obstant això, Sabadell i Mediterrani han ofert un espectacle golejador en el primer quart. Els primers vuit minuts han estat els més efectius, amb quatre gols per a cada equip (4-4).

En el segon període, l’equip de David Palma ha pogut obrir una escletxa en el marcador gràcies als gols de Brigitta Gaynell i dos de Judith Forca, mentre que el Mediterrani només podia fer un gol, el d’Iris Wolves. Amb avantatge per al Sabadell (7-5) s’ha arribat al descans.

Sense canvis a la segona part

Després del descans, el Mediterrani ha buscat una remuntada que els donés opcions de classificar-se per a la final. Però el Sabadell, que ja havia estat sorprès en el primer partit de semifinals, no ha deixat que l’equip de Marian Díaz s’acostés en el marcador i ha pogut ampliar distàncies fins al 10 a 6. Un parcial de 0 a 2 per al Mediterrani ha deixat el 10 a 8 definitiu i amb el Sabadell classificat per a la final de la Lliga juntament amb el CN Mataró.