Derrota de l'Espanyol B davant el Cerdanyola
@RCDEFutbolBase

El RCD Espanyol B ha trencat una ratxa de cinc victòries seguides després de perdre amb el Cerdanyola per 3 a 2. Tot i la derrota, l’equip de Luis Blanco manté el lideratge del grup tercer de la Segona RFEF.

El Cerdanyola encarrila el partit a la primera part

Malament han començat les coses per al conjunt de Luis Blanco. Al minut 7, Kilian ha engaltat un xut potent des de fora de l’àrea i ha superat Fortuño fent l’1 a 0. El filial, però, ha reaccionat. Jofre ha estat a punt d’empatar, però la seva rematada l’ha rebutjada Isaac Becerra.

I de l’1 a 1 s’ha passat al 2 a 0. Ha estat un minut després. Elhadji ha lluitat una pilota que semblava perduda i ha aconseguit el 2 a 0. Amb el marcador a favor, el Cerdanyola ha continuat tenint en Becerra la seva assegurança a la porteria. Una gran intervenció del porter a la mitja part ha impedit el gol dels blanc-i-blaus. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

El tercer del Cerdanyola i reacció de l’Espanyol B

La segona part ha començat com la primera, amb gol del Cerdanyola. Només s’havien disputat set minuts de la represa quan Elhadji ha fet el 3 a 0 després de rematar una bona jugada de Dani Martí. L’Espanyol B ha pogut retallar distàncies en el minut 73. Óscar Romero ha fet el primer gol dels blanc-i-blaus. Amb el gol, els jugadors del filial han anat a buscar el segon i ho han aconseguit. A la sortida d’un córner, els visitants han fet el 3 a 2. Una reacció que ha arribat i que suposa la vuitena derrota de l’Espanyol B aquesta temporada.