L’Europa tenia urgències en la visita al camp del Prat. I ha aconseguit una victòria importantíssima per 0 a 1 amb un solitari gol de David Jiménez. Un primer escull superat en una setmana carregada de partits al calendari.

S’avança l’Europa a la primera meitat

El Prat ha portat la iniciativa en els primers minuts. El domini i la possessió locals però, no s’ha traduït en gols i l’Europa ha anat guanyant confiança a mesura que avançava el matx. Al minut 21, un xut de Nolla l’ha pogut refusar Craviotto i, David Jiménez, ha caçat el refús per anotar el primer gol escapulat. Jiménez no marcava un gol des del mes de novembre, en la jornada 11, quan va anotar davant el Numància, en la victòria de l’Europa per 1 gol a 2 al nou estadi de los Pajaritos. David Jiménez suma 6 gols amb l’Europa aquesta temporada.

Després d’alguna aproximació escapulada amb poc perill, els pratencs han estat a un pas de l’empat: Javi Martos ha rematat de cap una pilota que Sergio Fernández ha pogut aturar amb molt d’encert. Amb l’avantatge mínim d’un gol, els dos equips han enfilat camí de vestidors.

El Prat no troba l’empat

L’Europa ha saltat al terreny de joc concentrat, molt ordenat en defensa i això ha fet que el Prat, tot i disposar d’algunes opcions perilloses, aquestes no han trobat porteria. En el 53, Javi Martos ho ha tornat a intentar, però Sergio ha estat encertat a desviar la pilota a córner. Al minut 59, una centrada per banda esquerra d’Escoruela a l’àrea petita l’ha recollit Salvans, que ha rematat forçat a fora; l’acció ha fregat l’empat, en una de les ocasions més clares dels potablava a la segona part.

El Prat no ha defallit i ha seguit insistint, buscant equilibrar el marcador. L’Europa s’ha mantingut seriós al darrere i ha buscat les seves opcions a la contra. Els pratencs han tingut l’última en el temps afegit, quan Genís, forçat, ha xutat per sobre del travesser. No hi ha hagut temps per a més i l’Europa ha aconseguit un triomf balsàmic i importantíssim que l’ajuda a respirar i seguir somiant amb la permanència.

En aquest camp només pot guanyar per 0 a 1.