Neymar

Neymar Jr. deixa després de sis anys el París Saint-Germain, fitxa per l’Al-Hilal SFC i jugarà la lliga de l’Aràbia Saudita. El brasiler ha signat un contracte milionari per dues temporades i amb molts incentius econòmics i materials.

L’Al-Hilal i el PSG confirmen l’operació

Després de molts dies de rumors amb la tornada de Neymar al Barça, finalment s’ha confirmat que el jugador brasiler no vestirà de blaugrana aquesta temporada. El club de l’Aràbia Saudita Al-Hilal ha confirmat el seu fitxatge, un traspàs que podria estar al voltant dels 80 milions d’euros. El brasiler jugarà la Saudi Pro League, la mateixa lliga en què juguen Cristiano Ronaldo, Mahrez, Karim Benzema, Kanté o Mané.

Després de sis anys al PSG, Neymar abandona París. Amb l’entitat francesa ha jugat 173 partits i ha fet 118 gols, s’ha convertit en el quart màxim golejador del PSG. Ha guanyat quatre títols de Lliga, dues Copes de França, una Copa de la Lliga i tres trofeus de Campions.

Neymar tindrà un sou estratosfèric

Segons el portal Footmercato, les xifres del sou de Neymar són estratosfèriques, podria arribar a cobrar entre 300 i 400 milions d’euros per dues temporades. També podria rebre incentius econòmics per cada partit guanyat, uns 80.000 euros, i per cada publicació que fes a les xarxes socials promocionant el país, un 500.000 euros. A més a més, disposarà d’un avio privat i una mansió molt gran amb personal.

https://twitter.com/Alhilal_EN/status/1691507545897050123?s=20