javi puado espanyol saragossa

L’Espanyol de Manolo González ja carbura. En l’estrena del nou tècnic, l’equip blanc-i-blau ha sumat un triomf vital en la lluita per l’ascens contra el Saragossa. La dita “entrenador nou, victòria segura” podia ser vàlida pels dos conjunts perquè a l’equip aragonès també s’estrenava el llegendari entrenador, Víctor Fernández, amb l’esperança de salvar la temporada dels d’Aragó. Però, ha acabat valent per l’Espanyol que, a més, ha tornat a guanyar a La Romareda 20 anys després. Des del 2005, l’estadi del Saragossa s’havia mantingut invicte per als blanc-i-blaus. Un solitari gol de Puado ha servit per un triomf que deixa l’Espanyol tercer, a un punt de l’Eibar que marca els llocs d’ascens directe.

Manolo González, l’últim dels entrenadors del filial que han pujat al primer equip de l’Espanyol
Analitzem com els va anar a tres dels seus predecessors: Sergio González, David Gallego i Luis Blanco.

Debut, lesions i intensitat

L’inici del partit ha estat amb un gol del 7 al minut 7. Javi Puado, exjugador del Saragossa, ha connectat amb el matx des del minut 1. L’Espanyol ha començat amb la idea clara de guanyar el partit a La Romareda. Amb un ritme frenètic, el partit ha continuat els 45 minuts de la primera part amb una intensitat altíssima per part de locals i visitants. Després de dues ocasions claríssimes de gol de Braithwaite, el danès ha hagut d’abandonar el partit a causa de molestes al genoll. De la mateixa manera, ho ha fet Rubèn Sánchez amb problemes al bessó. El marcador 0 -1 s’ha mantingut fins al descans.

La Romareda ja no és rival per a l’Espanyol

La segona part ha començat amb la mateixa intensitat que la primera i sense canvis al marcador. Els d’Aragó han estat molt ofensius buscant el gol, però els pericos han estat més defensius que mai per evitar l’empat. L’equip de Víctor Fernández ha dominat la possessió i les ocasions, però, que no ha tingut sort per fer gol. El 0 a 1 final deixa l’Espanyol per darrere de l’Eibar, en tercera posició de la classificació i a un punt de l’ascens directe. Més enllà del triomf, l’altra bona notícia pels pericos ha estat la reaparició de Nico Melamed. El migcampista, recuperat de la seva lesió, ha tornat a jugar uns minuts. No ho feia des del mes de novembre.