El Barça de Jonatan Giráldez ha superat sense dificultat el Tenerife i l’ha acabat golejant per 7 a 0. Ha estat un partit en què l’equip blaugrana ha fet rotacions i han marcat cinc jugadores diferents. Amb el triomf, les blaugrana continuen la ratxa imparable de partits invictes.

Les blaugrana dominen: doblet de Clàudia Pina

Com és habitual, l’equip de Giráldez ha dominat el partit des d’un bon inici. El Tenerife no ha pogut en cap moment connectar-se al partit i només ha trepitjat àrea blaugrana en dues ocasions, però sense cap oportunitat clara de gol. Sota una superioritat espectacular amb gols de Putellas, Graham, Pina, Marta i Rolfö, el marcador ha arribat al descans amb un contundent 6 a 0.

El setè, en pròpia

A la segona part, la remuntada era una utopia. No obstant això, el Tenerife ha intentant plantar cara a les blaugrana i donar un bon espectacle als 4.000 espectadors que s’han desplaçat a l’Estadi Johan Cruyff. Un gol en pròpia de Monday ha acabat de tancar la golejada blaugrana.

Sense descans per a l’equip de Jonatan Giráldez

Setmana de poc descans i molta rotació a la banqueta blaugrana. Quatre partits en només dues setmanes: dijous passat contra l’Athletic Club a la Copa de la Reina; el partit d’aquest diumenge contra el Tenerife a la Lliga F; el pròxim dimecres, a les 21 h, l’anada dels quarts de final de la Champions contra l’SK Brann Kvinner a l’Asane Arena; i, per acabar, un clàssic, el pròxim diumenge, 24 de març, a les 18 h.