L’Europa marxa de Terrassa totalment estabornit després de veure com els egarencs li han remuntat el partit en dos minuts i li han acabat passant per sobre amb un 4 a 1. Els de Ramon Gatell s’han avançat a la primera part amb un gol genial de llançament de falta d’Adri Gené, però a la segona part tres dianes de Sergio Buenacasa i un altre d’Aythami han donat la victòria al conjunt de Chus Trujillo. Els graciencs cauen a la tercera posició, a sis del líder, el Badalona Futur, dos per sota del Lleida Esportiu i un per sobre del Sant Andreu.

L’Europa s’avança amb una genialitat d’Adri Gené

El Terrassa ha sortit al seu estadi amb la idea molt clara de tenir el domini de la pilota des de l’inici, mentre que l’Europa ha estat una mica a l’expectativa. La primera ocasió clara ha estat del conjunt local, amb una arribada per la banda esquerra que Aythami no ha arribat a rematar dins de l’àrea. Al quart d’hora de joc de nou ha estat el conjunt egarenc el que ha gaudit d’una oportunitat de gol. La pilota ha arribat a Gil Muntadas, que amb l’esquerra i des de fora de l’àrea ha buscat superar Pau Torres. El xut del jugador del Terrassa ha marcat massa creuat. Per part de l’Europa, Servetti ho ha provat en una pilota dividida amb el porter Marcos Pérez. El rebot ha impactat a les cames del davanter escapulat i ha marxat en direcció contrària a la porteria. El conjunt gracienc, després d’uns primers minuts per situar-se, ja ha començat a dominar i controlar el joc.

Al minut 29, la més clara per al Terrassa: Aythami s’ha quedat tot sol davant de Pau Torres i la intervenció del porter escapulat ha estat clau en rebutjar el que hauria sigut el primer gol dels egarencs. A 10 minuts del descans, en una jugada d’estratègia i amb una mica de fortuna ha arribat el gol de l’Europa. Adri Gené ha tret una falta al vèrtex esquerre de la porteria de Marcos Pérez, la centrada s’ha enverinat i la pilota ha acabat entrant a la porteria després d’impactar al pla dret del porter del Terrassa. Amb l’avantatge mínim del conjunt de Gràcia s’ha arribat al descans.

L’Europa s’adorm i el Terrassa li passa per sobre

La tornada del vestidor no ha estat gens bona per a l’Europa i sí que ho ha estat per al Terrassa. En dos minuts els egarencs han capgirat el marcador. Una passada enrere de la defensa escapulada s’ha quedat curta i Sergio Buenacasa s’ha quedat sol davant de Pau Torres. El jugador local ha superat el porter gracienc i ha marcat a plaer. Tot seguit, en una jugada amb alguns rebots dins de l’àrea, ha arribat de nou a Buenacasa, que ha marcat el segon. L’Europa ha sortit molt adormit del descans i fins i tot el conjunt de Chus Trujillo ha pogut fer algun altre gol, però Pau Torres ho ha evitat. L’equip escapulat de la segona part no s’ha assemblat gens al dels primers 45 minuts: zero control i poc domini de la pilota, una cosa que els graciencs estan acostumats a tenir. En canvi el Terrassa, amb molta verticalitat, ha fet molt de mal a l’Europa. Adri Gené ha pogut marcar al minut 71. Després d’una passada de la mort d’Eslava, el xut de Gené ha estat rebutjat amb les cames per Marcos Pérez.

El Terrassa ha marcat el tercer i la sentència, una pilota lluitada entre Boriko i Aythami al minut 76, ha acabat als peus del davanter del Terrassa. El defensa escapulat s’ha quedat a terra queixant-se d’un cop de cap d’Aythami, però l’àrbitre canari Alfonso Méndez no ha assenyalat res. Això ho ha aprofitat Aythami per arribar fins davant de Pau Torres i creuar la pilota per marcar el tercer del Terrassa. Cinc minuts més tard, el quart dels egarencs i hat-trick de Sergio Buenacasa.