El Polo ha tornat a alçar un títol de la Copa del Rei quatre anys després de fer-ho per última vegada. Els barcelonins han superat l’Atlètic Terrassa en una tanda de penals shoot-out fatídica que ha decidit un últim gol del capità, Llorenç Piera. És el primer títol del Polo des que Carlos García Cuenca va agafar les regnes de l’equip l’estiu passat i la 32a Copa del Rei de les vitrines del conjunt de la Diagonal.

El Polo fa via en els dos primers períodes

El Polo ha estat més efectiu que l’Atlètic Terrassa en els primers compassos del duel. Una diana d’Iñaki Zaldúa de penal córner a les acaballes del primer quart ha traduït el domini barceloní en la primera diana del duel. Li ha costat mantenir possessions llargues i tenir el domini a l’Atlètic, que ha aguantat el resultat gràcies a les aturades del porter Marc Calzada. Fins que ha arribat Marc Recasens. L’exjugador de l’Egara ha fet el 2-0 en l’inici del tercer període gràcies un llançament duríssim de penal córner.

L’Atlètic Terrassa reacciona

L’Atlètic Terrassa no s’ha rendit tot i que el partit feia molta pujada. El conjunt de Xero Gasol ha estirat les línies i ha anat a buscar l’empat. I ho ha aconseguit. Els germans Pau i Pepe Cunill s’han carregat l’equip terrassenc a l’esquena i han aconseguit igualar el duel quatre minuts més tard. Primer, amb una bona jugada col·lectiva de l’Atlètic que ha culminat Pepe Cunill amb el 2 a 1. I, poc més tard, amb una gran fuetada des del penal córner de Pau Cunill.

Els shoot-out decideixen el títol

El primer títol de la nova etapa de Carlos García Cuenca al capdavant del Polo s’ha decidit a la tanda de penals shoot-out. Guillermo Fortuño, Marc Recanses i Marc Reyné han estat encertats de cara a porteria per part del Polo, Quim Malgosa i Jordi Bonastre han fet el mateix per a l’Atlètic… i Luis Calzado ha decidit. Ha aturat un shoot out i un stroke. Aleshores, el capità del Polo, Llorenç Piera, ha acabat fent el gol definitiu.