El RCD Espanyol B, entrenat pel debutant Javi Chica a la banqueta del filial, ha perdut per 3 a 2 al camp del València Mestalla. El filial perico amb aquesta derrota s’allunya una mica de la zona de play-off d’ascens.

Domini del conjunt xe a la primera part

En l’inici del partit el domini ha estat del filial valencianista, que ha posat a prova amb un xut el porter perico. Iker Venteo ha aturat la pilota amb molta comoditat. A la mitja hora de joc s’ha avançat el València Mestalla. En un córner llançat pel filial xe, la rematada de César Moreno ha superat Venteo. El conjunt entrenat per Miguel Ángel Angulo ha pogut fer el segon cinc minuts abans del descans. Pablo Gozálbez, “Gozi”, ha enviat una pilota al pal de la porteria perica en un contraatac del conjunt local. La resposta dels de Javi Chica ha estat una centrada de Kenneth, però cap jugador blanc-i-blau no ha arribat a la rematada i l’esfèrica ha acabat a córner.

Els de Javi Chica no aconsegueixen capgirar el partit

El segon temps ha servit perquè l’equip de Javi Chica aconseguís el control del joc i només començar ha situat l’empat al marcador amb un gol dIan Forns. El xut del lateral ha sorprès el porter Nil Ruiz i, després de tocar un defensa, s’ha colat a la porteria local. El València Mestalla ha pogut fer el segon al minut 63 però Venteo ha aturat la pilota. Això sí, quatre minuts més tard, després d’entrar al camp Diego Aznar ha fet una bona jugada per marcar el segon en rebre una assistència de Gozálbez. El davanter Diego Aznar ha sentenciat el partit amb el seu segon gol, el tercer del filial xe. El conjunt perico ha retallat distàncies en el marcador al minut 78 amb un gol de Kenneth. Malgrat intentar-ho, l’equip de Javi Chica no ha pogut tornar de València sumant algun punt en el debut de l’entrenador a la banqueta del filial.