L’Espanyol s’ha proclamat campió de la Danone Nations Cup en categoria femenina, després de superar França a la final per 2 a 1. El Vila-real no ha gaudit de la mateixa sort i ha quedat subcampió del torneig en categoria masculina, després de perdre als penals.

Remuntada blanc-i-blava

La final no ha començat de la millor manera per a les blanc-i-blaves, després que l’Olympique de Lió, representant a França, s’hagi avançat al marcador en els primers compassos de partit. Aquest gol, però, no ha enfonsat les jugadores de l’Espanyol, tot el contrari. Les periques han remuntat la final en pocs minuts i amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans. L’Espanyol ha aguantat el resultat i s’ha acabat proclamant campió del torneig. Una fita inoblidable per a les blanc-i-blaves ja que ho han fet al seu estadi, a l’RCDE Stadium.

Final de màxima igualtat

L’inici del matx tampoc no ha estat fàcil per al Vila-real en categoria masculina. Mèxic s’ha avançat al marcador, però els valencians han empatat ràpidament. Amb l’empat a 1 s’ha arribat al final del temps reglamentari, per la qual cosa s’han dut a terme els llançaments de penal. La sort no ha somrigut als representants espanyols i Mèxic s’ha acabat proclamant campió de la Danone Nations Cup.