El Barça B s’ha retrobat amb la victòria després de la dolorosa derrota per 4 a 1 al camp de l’Hèrcules. I de quina manera ho ha fet. El conjunt entrenat per García Pimienta ha quallat un gran partit on ha dominat amb autoritat i on s’ha acabat imposant a l’Oriola per 3 a 0.

Una piconadora anomenada Barça B

El conjunt blaugrana ha sortit amb les idees molt clares en atac. Quan només s’havien disputat tres minuts de partit, Monchu ha avisat amb un gran xut de falta directa, que ha refusat amb seguretat el porter Emilio. Tres minuts més tard ha estat el torn d’Abel Ruiz. El davanter blaugrana ha posat a prova el porter valencià amb un gran remat creuat gairebé sense angle. A la tercera ocasió ha anat la vençuda. Àlex Collado ha rematat a plaer davant Emilio, el gran protagonista d’aquest inici de partit, però aquest l’ha refusat. El seu rebot, però, ha caigut al cap de Monchu que no ha perdonat, establint així l’1 a 0 al marcador. Quan no s’havien complert 23 minuts de partit, Kike Saverio ha augmentat distàncies amb un gran xut des de fora de l’àrea ajustat al pal, impossible d’aturar per Emilio. El monòleg blaugrana ha continuat al llarg de tota la primera meitat i al darrer minut, Dani Morer ha situat el 3 a 0 després de creuar magistralment el seu remat.

Iñaki Peña atura un penal

A la represa, el Barça ha continuat buscant la porteria rival amb insistència, però el marcador ja no s’ha mogut. Qui si hauria pogut retallar distàncies ha estat l’Oriola, que ha tingut un penal favorable per marcar el primer gol. Si més no, Iñaki Peña ha endevinat la direcció del remat i l’ha blocat amb seguretat. Amb aquesta victòria per 3 a 0, els blaugrana continuen a la part alta de la classificació.