El Júpiter no ha pogut sumar en el seu desplaçament a Vic. Els de la Verneda han perdut per 2 gols a 1 i continuen a la part baixa de la classificació del primer grup de la Primera Catalana.

El Vic pica primer

En els primers minuts de partit, el Vic ha mostrat més intensitat sobre el terreny de joc. És per això que, al minut 15, Toni Sureda ha avançat els locals a la sortida d’un córner. Després d’uns compassos imprecisos a causa del gol encaixat, els barcelonins han anat recuperant posicions. Tot i això, el Vic ha continuat insistint i Héctor ha avisat amb un xut a la creueta. A la mitja hora de partit, els locals han situat el segon gol al marcador amb una rematada a plaer d’Àlex Gil.

Reacció gris-i-grana

A la represa, el Júpiter ha sortit amb la consigna de retallar distàncies com més aviat millor. El primer dels de la Verneda no ha arribat, però, fins al minut 60 de partit, quan Patrick ha engaltat un gran xut des de la frontal de l’àrea. Tot i escurçar diferències, el Júpiter ha estat incapaç d’empatar i amb el 2 a 1 s’ha arribat al final de l’enfrontament. Ara els gris-i-grana són els tretzens classificats del grup 1 de Primera catalana.