Marc Roca s’ha referit al nou entrenador de l’Espanyol, Pablo Machín, i ha assegurat que les intencions del tècnic sorià són “crear un equip vertical, competitiu i agressiu a les dues àrees”. Roca, de la mateixa manera que va afirmar el seu company Víctor Sánchez, té clar que “cal canviar la dinàmica de les últimes setmanes i recuperar el camí de la victòria“.

Paraules d’agraïment cap a Gallego

El migcampista vilafranquí només ha pogut dedicar paraules d’agraïment al ja exentrenador blanc-i-blau“M’ha ajudat i m’ha aportat molt durant tots aquests anys”, ha dit. També ha afegit que “amb Gallego les coses no han sortit com volíem” però que “el seu treball durant tots aquests anys és molt bo i molt positiu per al club”.

Recuperar la seva millor versió

El perico ha reconegut que no està al seu millor nivell i ha destacat que “estic donant el cent per cent per recuperar la meva millor versió al més aviat possible. Aquest és el meu objectiu, intentar ajudar al màxim l’equip i aportar-hi el meu granet de sorra”.

Sobre el canvi d’entrenador

El català també s’ha referit a la situació que han viscut recentment al club i ha admès que “mai és agradable un canvi d’entenador”, tot i que afirma “ara tenim dues setmanes per aprofundir en el que vol el tècnic abans del proper partit”.