El davanter garrotxí del Muntanyesa, Sergi Arimany, és un rodamon del futbol. A part de jugar en diferents equips espanyols ha estat a les lligues d’Àustria, Alemanya i Finlàndia i fins i tot va provar sort a la Lliga de Malàisia.

De Llagostera al món

Arimany va començar la seva carrera al Llagostera el 2009, acabat de sortir del Girona juvenil, i després que una inoportuna lesió al menisc li va impedir fer la pretemporada al primer equip, a les ordres de Raül Agné, el primer any a Segona A. La temporada 2014/15 va aconseguir 17 gols amb el Palamós i volia nous estímuls. Havia passat ja pel Llagostera, l‘Olot i el Formentera. I va marxar al Kapfenberg, de la Lliga austríaca, on va jugar dues etapes. La primera, el 2015, li va servir de trampolí. Va marcar 10 gols en 19 partits.

La destinació següent va ser l’Energie Cottbus, de la Tercera Divisió alemanya, un històric. Estadis amb més de 15.000 aficionats i entrenaments amb 300 persones al camp. Acabada l’etapa al Cottbus, Arimany va tornar al Kapfenberg austríac. Després, va decidir tornar a la Lliga espanyola i va acceptar la proposta del Leioa, de Segona B, i va estar a punt de classificar l’equip per disputar el play-off a Segona Divisió. Tornava a tocar fer la maleta. El 2018 va jugar a Finlàndia, més concretament al SJK Seinäjoki.

Un cop va posar fi a l’aventura europea va tornar al Llagostera per acabar a la Monta, on ha arribat aquest gener del 2019 per intentar tornar l’equip a la Tercera Divisió. El jugador, de 29 anys, sembla que estarà una temporades a l’equip de Nou Barris, però en ser Sergi Arimany mai no se sap.