Laro Setién i Carlos Craviotto deixen el Sant Andreu
@mrsjag79

Carlos Craviotto i Laro Setién han comunicat a la Unió Esportiva Sant Andreu que no coninuaran la pròxima temporada amb el conjunt quadribarrat. Tots dos jugadors han decidit no renovar el contracte que tenien amb el club andreuenc.

Craviotto i Setién, dues baixes més

La marxa de Craviotto i Laro Setien arriba pocs dies després d’anunciar-se les baixes de Ramon Terrats, Roger Escoruela i Sergi Serrano. Els dos jugadors van arribar al Narcís Sala aquesta temporada. En el cas de Craviotto, va fitxar pel Sant Andreu a mitjans de novembre per cobrir la baixa de José Segovia, que va deixar el club per motius laborals. Des d’aleshores, el porter ha disputat un total de 15 partits amb els andreuencs i ha encaixat 10 gols.

Pel que fa a Laro Setién, el fill de l’entrenador del Barça, va arribar al Sant Andreu l’estiu passat provinent de la Unió Montanyesa Escobedo, equip de la Tercera Divisió de Cantàbria. Amb el Sant Andreu, Setién ha disputat un total de 18 partits i ha marcat tres gols.

Un cop confirmades les baixes d’aquests jugadors, la direcció tècnica i esportiva de la Unió Esportiva Sant Andreu treballa intensament en la incorporació de nous fitxatges de cara a la pròxima temporada 2020-2021 en què l’equip de Mikel Azparren continuarà a la Tercera Divisió després de no poder aconseguir l’ascens de categoria en el play-off disputat a Badalona, ja que va caure a semifinals davant el CE l’Hospitalet. El club presidit per Manuel Camino té previst anunciar algunes de les incorporacions en els pròxims dies. El fet d’acabar tant tard la temporada ha fet que les oficines del club encara no s’hagin posat a treballar al cent per cent en el mercat de fitxatges. Un mercat que, això sí, s’està movent molt aquests últims dies de juliol.