Jonathan Risueño, entrenador de l’Hospitalet,  ha destacat que “em vaig equivocar amb les paraules reivindicatives que em fan quedar malament, com si no sapigués guanyar” després del partit. Risueño ha estat convidat al programa ‘btvesports’ per parlar de l’ascens de l’Hospitalet a la Segona Divisió B i de les declaracions que va fer posteriorment a la sala de premsa, que han creat polèmica a les xarxes socials. L’entrenador dels riberencs ha reconegut que “vaig entrar en calent a la sala de premsa després d’uns insults de part del cos tècnic i del director esportiu del Terrassa just abans”, però reconeix que no és excusa.

La relació amb Xavi Molist

Jonathan Risueño va ser director esportiu quan Xavi Molist, entrenador actual del Terrassa, era el tècnic de l’Hospitalet. Quan quedaven sis jornades per acabar, el club va decidir-lo fer-lo fora quan eren segons a la classificació. Risueño ha reconegut que la decisió de fer fora Molist “va ser injusta”, tot i que ell n’era un dels responsables, juntament amb la Junta Directiva.

Jonathan Risueño i la pressió de l’Hospitalet

L’entrenador riberenc també ha destacat que va viure el partit “amb molts nervis i intensitat i amb la incertesa per la preparació del play-off d’ascens”. Risueño també ha posat de manifest que l’Hospitalet ha fet una gran feina, tot i que, a parer seu, ha volgut reivindicar el paper dels seus jugadors.

L’entrevista sencera de Risueño