El Barça B ha perdut amb el Sabadell per 1 a 2 i, per tant, no ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió A. En canvi, els arlequinats tornen a la categoria de plata del futbol espanyol 5 anys després.

Monchu avança el Barça B

El Sabadell ha generat les primeres ocasions de perill. Edgar ha obligat Iñaki Peña a intervenir amb encert i després Aaron Rey ha provocat una falta al límit de l’àrea, que ha fet pensar més d’un que era penal. Els vallesans han presionat la sortida de la pilota dels blaugrana i n’han tingut el control. Néstor ha tornat a posar a prova Iñaki Peña, que ha rebutjat un xut que anava entre els tres pals. Els arlequinats han seguit posant setge a la porteria blaugrana. Óscar Rubio ha xutat i ha fregat el pal. El filial blaugrana, sense idees, no aconseguia imposar el seu joc, ni apropar-se a la porteria d’Ian Mackay. Però, el que són les coses, en una falta lateral sense gaire perill Monchu l’ha enviada al cor de l’àrea i sense que ningú no toqués la pilota, ha acabat entrant a la porteria, 1 a 0 en el minut 37. Tot i el cop, el Sabadell ha seguit portant el pes del partit i ha seguit apropant-se amb perill a la porteria dels de Garcia Pimienta.

El Sabadell capgira el marcador

Només començar la segona part el Sabadell ha emptat. Ha estat Aleix Coch a la sortida d’un cóner qui ha fet l’1 a 1. El Barça B, al contrari de la primera part, sí que ha tingut més domini del partit i Ilaix ha estat a punt fer el segon dels blaugrana, però quan millor estava el filial ha arribat el segon dels vallesans. Gran assistència d’Edgar, que ha acabat definint Néstor Querol, i ha capgirat el marcador, 1 a 2. El Barça B ha buscat l’empat i Akieme ha fet el 2 a 2, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Els arlequinats, però, no s’han tancat al darrere sinó que han intentat fer el tercer que dicidís la final. Hi ha hagut sis minuts d’afegit, però els vallesans, més experimentats, han tallat i el ritme i els blaugrana no han pogut empatar i han vist com s’escapava el somni de l’ascens.