Deportivo Fuenlabrada suspensió La Lliga

La Lliga ha suspès el Deportivo-Fuenlabrada, ajornat per diferents casos positius per coronavirus de menbres del club madrileny contra la impossibilitat de fixar una data. El Fuenlabrada, però, no renuncia a jugar el partit i a disputar la promoció d’ascens que, de moment, jugarà Elx. La Lliga ha aclarit que aquesta suspensió l’ha traslladat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol.

El Fuenlabrada vol jugar

Els madrilenys creuen que la decisió de la suspensió definitiva de l’enfrontament no depèn únicament de la lliga, sinó que correspon també al Consell Superior d’Esports i a la Federació Espanyola de Futbol. Per aquest motiu, esperen la decisió d’aquests dos estaments. En un principi, la Lliga havia decidit que el partit s’havia suspès de forma definitva. La situació d’ajornament ha provocat incertesa en la disputa dels partits de promoció d’ascens a Primera Divisió, ja que encara no tenen data. Saragossa, Almeria i Girona, igual que l’Elx, estaven pendents de la disputa de l’enfrontament perquè del resultat en depenia la classificació i la posterior disputa del play-off.

Un cas rocambolesc

El Deportivo, tot i guanyar els tres punts, baixarà a la Segona Divisió B. El conjunt gallec continuarà les denúncies per adulteració de la competició degut a la suspensió del matx. D’altra banda, el Consell Superior d’Esports havia culpat la Lliga i el Fuenlabrada d’incomplir els protocols. La “guerra” de declaracions continua i no sembla que tingui aturador.