Des d’aquest dilluns, 8 de juny, les instal·lacions municipals ja poden obrir gràcies a l’arribada de la fase 2. Barcelona fa un pas més en la recuperació de la pràctica esportiva i les instal·lacions municipals han pogut començar a practicar esport a l’aire lliure. Una d’aquestes instal·lacions es el Complex Esportiu Municipal Pau Negre.

Una nova realitat

Mesures i protocols nous. David Paredes, director operatiu del Pau Negre, ha explicat que “hi havia molta informació i hem hagut de fer una guia per als esportistes, mantenint també el màxim d’aforament i intentar repartir per entitats. Per això vam dissenyar un pla amb l’Ajuntament de Barcelona”. Per poder accedir a aquestes instal·lacions s’ha de demanar cita prèvia i el nombre de persones és restringit. A més no es poden utilitzar els vestidors i tenen totes les mesures higièniques i de salut com punts d’hidroalcohol, circulacions, etc.

El CE Triatló Picornell, un dels primers a utilitzar el Pau Negre

El CE Triatló Picornell es defineix com un club social i esportiu que fomenta el triatló i el bon ambient, i on tothom és benvingut. Ells han estat dels primers a tornar a les pistes d’atletisme. Hartmann Estruch, un dels atletes del club, diu que “en teníem ganes perquè estàvem acostumats a venir cada setmana i volíem estar plegats després de tres mesos i tornar a veure la gent”.