Dani López Pinedo, vida al CNAB
@CNAB_oficial

Dani López Pinedo seguirà dos anys més defensant la porteria de l’Atlètic-Barceloneta. El porter ha renovat amb el club mariner fins a l’any 2022. La renovació, prevista tant pel jugador com pel club, farà que en Dani acabi estant 12 anys al club mariner. Com diu ell, “tota una vida.”

“12 anys, tota una vida”

En Dani va arribar a la piscina de Sant Sebastià l’any 2008 i com ell afirma “no pensava que hi estaria tant de temps. Quan vaig arribar creia que la meva estada no seria gaire llarga i, mira, gairebé hi estaré tota una vida”, una vida que continuarà lligada amb la piscina de Sant Sebastià fins al 2022. Com reconeix ell mateix, “tant el club com jo teníem ganes de continuar i només la pandèmia del coronavirus ha fet que l’acord hagi tardat un pèl més del previst”.

Dani Lopez Pinedo, porter CNAB
@CNAB_oficial

En plena forma física i mental

Amb la renovació, Dani Pinedo veu com alguns dels seus objectius tornen a estar al seu abast. Reconeix que ell sempre s’ha plantejat les coses “temporada a temporada. I ara, amb la 2019-2020 acabada toca pensar en la següent. Primer en la Supercopa, després en la Lliga i la Copa i, finalment, en la selecció i els Jocs Olímpics, que seran el repte més important de la pròxima temporada”.

Pinedo assegura que “el que et fa seguir és la motivació. La temporada vinent hi ha reptes molt macos tant com a club, com en la selecció. Em trobo molt bé físicament i amb els companys i això és el que em fa seguir”.

Algunes de les seves fites

El palmarès de títols i guardons de Dani López Pinedo és molt ampli i variat. Amb l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit, entre d’altres, 12 títols de Lliga, 10 Copes del Rei, una Champions League i una Supercopa d’Europa. Amb la selecció espanyola ha aconseguit, entre d’altres, tres medalles de plata europees (Roma 2009, Barcelona 2018 i Budapest 2020) i una medalla de plata al Mundial de Gwangju. En l’àmbit personal, l’any 2018 va ser designat com a millor porter de l’Europeu de Barcelona, i l’any passat va ser considerat el millor porter del Mundial.

Pineod, el porter de l'Atlètic-Barceloneta
@CNAB_oficial