Claudia Pina

Claudia Pina i el Barça han arribat a un acord per la renovació del contracte de la jugadora fins al 30 de juny del 2023. Pina és la futbolista més jove en debutar amb el primer equip blaugrana. A més, va ser Pilota d’Or del Mundial sub-17 i ha estat la màxima golejadora del grup Nord de Reto Iberdrola amb el filial barcelonista.

Claudia Pina, la perla del planter

Pina, de 18 anys, és una de les futbolistes més destacades del planter femení i ha participat en totes les categories. Té el rècord de precocitat en el debut amb la secció, des que es va professionalitzar el 2015. Va jugar el seu primer partit amb el primer equip amb 16 anys, cinc mesos i dos dies.

Des del seu debut amb el sènior ha disputat 23 partits amb el primer equip i ha marcat cinc gols. Tot i els 18 anys, les dues últimes temporades, ha estat en dinàmica del primer equip i ho ha combinat amb partits amb el filial, amb el qual ha estat la màxima golejadora de la Reto Iberdrola amb 15 gols en 16 jornades.

Campiona del món

Pina és internacional en totes les categories de la selecció espanyola. El 2018 es va proclamar subcampiona del món sub-20 i campiona del món sub-17. A més, va ser Pilota d’Or i Bota d’Or del torneig.

Molt feliç de renovar amb el Barça

La futbolista s’ha mostrat molt feliç de poder seguir al Barça durant tres anys més. Ha explicat que el seu objectiu des que va arribar al club “ha estat créixer i evolucionar”. Pina ha acabat dient que promet “tornar amb treball i esforç” la confiança que ha depositat el club en ella.