El CN Barcelona ha guanyat el CN Terrassa el tercer i definitiu partit de les semifinals de la Divisió d’Honor, en un partit molt igualat que ha decantat un gol dels cenebistes a les acaballes del partit. Els barcelonins, amb aquesta victòria, tornaran a jugar una final de lliga vuit temporades després.

Avantatge inicial per al Barcelona

Al primer quart. el CN Barcelona ha marcat el ritme del partit. Dos gols només començar, han donat avantatge als de Toni Esteller, però una gran reacció local, acompanyada per un públic entregat, ha fet que el Terrassa empatés el partit. Tot i aquesta reacció, els barcelonins han aconseguit sobreposar-se i fer el tercer gol, per acabar el primer període manant al marcador (2-3).

Festival golejador

El segon període ha esdevingut un festival golejador que ha acabat amb un 6-7 al descans. Les alternances al marcador han estat fruit d’un elevat ritme de joc, que ha permès els cenebistes continuar governant el partit a la fi dels dos primers quarts.

Màxima igualtat

Després de la represa, l’equip egarenc ha aconseguit capgirar el marcador i posar-se per davant per primer cop en tot el partit. Tot i això, el Barcelona ha aconseguit tornar a empatar el matx per arribar amb màxima igualtat al darrer període.

Un gol que no té preu

La igualtat ha seguit sent la tònica dominant del partit durant l’últim quart. Un solitari gol del Barcelona, obra d’Èric Marsal, durant aquest període, ha donat la classificació per a la final de la Divisió d’Honor (8-9), després de 8 temporades, en una sèrie en què va guanyar el primer partit a Terrassa, va perdre a Barcelona el segon enfrontament als penals i ha guanyat el partit decisiu a Terrassa. A la final, s’haurà d’enfrontar a l’Atlètic-Barceloneta.

Toni Esteller, exultant

El tècnic cenebista s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació del seu equip en tota la sèrie de semifinals. Esteller ha considerat aquests tres partits com la final, en referència a la superioritat de l’Atlètic-Barceloneta.

La valoració d’Èric Marsal

Èric Marsal, molt content, ha marcat el gol de la victòria cenebista. Ha valorat la feina de l’equip i ha lloat al CN Terrassa.