El Club Natació Catalunya ha perdut per un ajustat 7 a 8 contra el Madrid Moscardó i haurà d’anar a la capital d’Espanya, la pròxima setmana amb l’objectiu d’aconseguir dos gols de diferència. Si ho fessin, el conjunt de Gabor Egedi seria equip de la Divisió d’Honor de waterpolo femení.

Nervis d’inici al Catalunya

El partit entre el Catalunya i el Madrid Moscardó ha començat amb molts nervis per part de les jugadores locals. El Cata, amb casquet blanc, no aconseguia superar la porteria rival i, en canvi, les madrilenyes començaven amb un parcial de 0 a 2. Al descans, les diferències eren mínimes. El Moscardó guanyava per un ajustat 3 a 4.

Després del descans, el Catalunya ha aconseguit empatar, però l’equip de l’enèrgica entrenadora madrilenya Bea Espinosa ha obert un nou forat per arribar a l’últim quart amb un còmode 4 a 7.

CN Catalunya - CN Madrid Moscardó

Només un gol de diferència

En l’últim període, el Catalunya ha reaccionat. Parcial de 3 a 1 per a les gracienques i marcador final de 7 a 8, que convida a l’optimisme de cara al partit de tornada.

Dissabte vinent, 25 de maig, a les 5 de la tarda sabrem si el Catalunya torna a la Divisió d’Honor de waterpolo després de 16 anys.