El Reial Club de Polo ha guanyat el Club de Campo de Madrid als shoot-out i s’ha classificat per a la final de la Lliga Iberdrola d’hoquei herba, després d’un partit que ha acabat amb empat a 2 a la fi del temps reglamentari. El llançament de shoot-out perfecte del Polo i les dues aturades providencials de Mario Fernández, porter dels barcelonins, han classificat els catalans per a la final.

Domini sense sort

El primer període ha estat dominat pel Polo, sense gaires ocasions de gol. Tot i això, els barcelonins han desaprofitat un shoot-out en què Xavi Lleonart ha obligat el porter madrileny a lluir-se. El Reial Club de Polo ha dominat, però la superioritat no s’ha traduït en gols i el marcador no s’ha mogut.

Al descans, per sota

Als tres minuts del segon quart, el Polo s’ha avançat al marcador gràcies a un gol de Casasayas, que feia justícia. Després del gol dels barcelonins, el Club de Campo ha reaccionat i en tres minuts, ha donat la volta al resultat. Els gols de Ignacio Abajo, rematant a plaer i, Gonzalo Lasso, amb un xut sec des de la part dreta de la frontal, han capgirat el marcador. D’aquesta manera, tot i la superioritat inicial del Polo, el marcador al descans ha estat desfavorable per a l’equip català (1-2).

Els shoot-out donen vida al Polo

Abans d’arribar als cinc minuts de la represa, Xavi Lleonart ha transformat el segon shoot-out del partit i ha tornat a igualar el marcador. El Polo ha seguit controlant el partit amb l’empat, però el Club de Campo ha tingut ocasions gràcies a ràpids contraatacs. A falta d’un minut per al final del tercer període, un altre shoot-out llançat per Xavi Lleonart ha anat fora, en la ocasió que ha pogut donar avantatge, de nou, al Polo.

Els shoot-out, decisius

Després d’un últim període amb més precaució per part d’ambdós equips, en què no s’ha mogut el marcador, el pas a la final s’ha decidit amb el llançament de penals. Als shoot-out, l’encert dels jugadors barcelonins, que no han fallat cap pena màxima i les dues errades dels madrilenys, han classificat el Reial Club de Polo per a la final.