El derbi entre el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Catalunya ha acabat en victòria pel conjunt mariner amb el resultat de 7 a 11. El partit ha estat molt igualat fins que, en l’últim quart, l’Atlètic Barceloneta ha sortit amb una marxa més que les de Gabor i han sentenciat l’enfrontament. Amb aquesta victòria, les de la Barceloneta s’enduen els dos punts i acaben amb la mala ratxa de set partits consecutius sense guanyar.

Primera meitat molt igualada

El partit ha estat molt igualat des del començament i els dos equips han competit intensament. El resultat a la mitja part de l’enfrontament, però, era favorable a l’Atlètic-Barceloneta, que ha acabat el segon quart guanyant per 3 a 4, en bona part gràcies a l’actuació de la seva portera, Blanca Colominas, que ha aturat unes quantes ocasions de gol.

El partit ha estat molt igualat”
Marc Comas, entrenador CN Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta aconsegueix la victòria en l’últim quart

A la represa de la segona part, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica: pocs gols i bones actuacions de les porteres. Tot i això, les de Gràcia han aconseguit remuntar el partit en el tercer quart, amb un marcador molt ajustat (6-5). Finalment, en l’últim quart, el conjunt de Marc Comas ha sortit amb una marxa més que el CN Catalunya i ha pogut capgirat el marcador amb un parcial extraordinari d’1 a 6 que n’ha permès el triomf final (7-11).