Xavi Hernández ha atès els mitjans de comunicació abans del transcendental partit contra l’Athletic de Bilbao. El tècnic de Terrassa ha explicat que és una de les sortides més complicades que queden al conjunt blaugrana i que serà un partit “molt intens”. Xavi Hernández també ha aparcat de moment el tema de la seva renovació i ha obviat totalment les preguntes en relació amb el cas Negreira, tema del qual ha dit que ell no està pendent i que només li preocupen els aspectes futbolístics de l’equip.

Xavi Hernández: “Tot el que queda són finals, és important mantenir la distància amb el Reial Madrid”

Segons Xavi Hernández, “tots els partits que queden són finals, i demà és un partit clau”, i a més, ha considerat de màxima importància el partit a San Mamés contra l’Athletic, més que el clàssic de la setmana vinent contra el Reial Madrid. Xavi ha afegit que el Barça en els dos partits que queden abans de l’aturada es juga mitja lliga. “Són 6 punts decisius, s’ha de donar la cara, competir, guanyar els partits, demà serà una guerra sensacional, el Bilbao és un equip agressiu, que no especula, que et va a buscar”, diu.

L’entrenador blaugrana espera minimitzar els riscos en defensa per tal que no es noti la important baixa per sanció de Ronald Araújo: “Sí que patirem. Els duels seran molt físics i hi haurà centrades per banda, pilota aturada… Intentarem que no es trobi a faltar el Ronald”.

La renovació de Xavi Hernández i el cas Negreira

Xavi Hernández ha reconegut que el president Joan Laporta li ha proposat en moltes ocasions la renovació, però que ell de moment ha declinat parlar d’aquest tema: “Ara no és el moment de parlar-ne, tot i que m’agradaria quedar-me molts anys més al club”.

Xavi no ha volgut mullar-se en el cas Negreira, que afecta el FC Barcelona: “A nosaltres no ens desestabilitzarà aquest tema, només ens preocupen els temes esportius i del Reial Madrid, només ens preocupa la qualitat dels seus jugadors. Jo estic com sempre, preparant els partits i res més, centrem tota la nostra atenció en els aspectes esportius, el president Laporta ens ha dit que estem tranquils amb aquest tema”.