Madrid Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol continua sense guanyar al Santiago Bernabéu. Ja fa 27 anys que no ho aconsegueix i encaixa una derrota que l’acosta una mica més a la zona de descens. El Madrid, amb el triomf, pressiona el Barça i es col·loca a sis punts dels blaugrana a falta del que facin els culers a San Mamés. Els de Carlo Ancelotti han remuntat el golàs inicial de Joselu amb les dianes de Vinicius, Militao i Marco Asensio.

Inici espectacular de l’Espanyol

L’Espanyol ha sortit sense complexos i aviat ha tingut un parell d’aproximacions abans de fer el primer gol de l’enfrontament gràcies al seu golejador, Joselu. En una transició ràpida, Rubén Sánchez ha fet una passada a l’espai guanyant l’esquena a Camavinga i el davanter ha marcat el 0 a 1 al minut 8. Joselu ha fet el més difícil, fer un gol al Santiago Bernabéu. Feia gairebé nou anys (17 de maig del 2014) que els blanc-i-blaus no hi marcaven (l’equip va perdre 3 a 1).

Remuntada del Madrid

L’Espanyol potser ha pecat de marcar massa d’hora perquè el Madrid, si una cosa té, és que no es posa nerviós enfront de les adversitats. El gol, de fet, ha servit per esperonar l’equip d’Ancelotti i per tirar enrere el conjunt espanyolista. Primer ha marcat Vinícius, amb un golàs en una jugada personal de fora a dins de l’àrea al minut 22. I més tard ha estat Militao al minut 39 després d’una centrada amb l’exterior de Tchouameni que ha rematat de manera excel·lent el defensa brasiler.

El Madrid sentencia en l’afegit

La segona meitat ha començat amb un Espanyol que ha fet una passa endavant, amb intenció de buscar l’empat. Ara bé, el Madrid s’ha trobat molt còmode amb la pilota als peus, però tampoc no sentenciava l’enfrontament. Un xut de falta de Rodrygo que s’ha estavellat al travesser ha estat l’ocasió més clara dels madridistes. Amb aquesta situació s’ha arribat al final de l’enfrontament amb el 2 a 1 que deixava alguna opció per als de Diego Martínez. Quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, una jugada des del mig del camp de Nacho, que ha sorprès els blanc-i-blaus, ha fet possible que Marco Asensio marqués el 3 a 1 definitiu.