El CN Montjuïc ha celebrat el quart torneig Marea Verda, coincidint amb el 75 aniversari del club. A la competició han participat 10 equips de tot el territori català, tots ells pertanyents a la categoria Cadets.

El torneig s’ha dut a terme a les instal·lacions del CN Montjuïc, durant els dies 14, 15 i 16 de juny. Els dos primers dies es va realitzar una primera fase de grups i el diumenge, s’han jugat les semifinals i les finals de la competició entre els quatre primers classificats.

CN Catalunya guanyador del torneig Marea Verda

En la lluita per l’or es trobaven el Club Natació Catalunya davant el Club Natació Premià. En un partit molt ajustat, el CN Catalunya ha aconseguit imposar-se als de Premià per 5 a 4.

La pugna pel bronze la disputaven el Club Natació Molins contra l’equip convidat de França, el Pays d’Aix Water Polo. Els francesos han aconseguit imposar-se al conjunt de Molins per emportar-se el bronze.

Durant els tres dies de competició han passat més de 150 assistents per les instal·lacions del CN Montjuïc entre jugadors, entrenadors i acompanyants.