Les nedadores Jessica Vall i Lidón Muñoz aconsegueixen la mínima per al Mundial de Corea a Gwangju . Les nedadores del CN Sant Andreu han assolit a la marca en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona del circuit Marenostrum, que s’ha disputat a la piscina Pere Serrat.

1.500 m lliures femenins

Mireia Belmonte s’ha penjat la medalla de plata. La nedadora de Badalona no ha pogut lluitar per l’or amb una Delfina Pignatiello que no ha donat cap opció. L’Argentina ha acabat la prova amb un temps de 15.51.68. Una marca que li ha valgut el rècord del TICB, el del circuit Marenostrum i el de Sud-amèrica.

Pel que fa a la badalonina, ha lluitat frec a frec per la segona posició amb la hongaresa Kapas. Després d’un inici fred en quarta posició, als 650 metres ha aconseguit col·locar-se segona i ja no ha abandonat la plata.

50 m braça femenins

Jessica Vall s’ha quedat sense premi amb una freda cinquena plaça, tot i que ja havia aconseguit la mínima mundialista anteriorment. La nedadora del Club Natació Sant Andreu no ha estat capaç de pujar al podi amb un temps de 31.39, lluny de la russa Yuliya Efimova (30.17), primera classificada.

200 m braça femenins

Jessica Vall ha aconseguit la mínima pel mundial amb un temps de 2.25.59 i una medalla de plata. D’aquesta manera, la barcelonina disputarà un mínim de tres proves a la Corea del Sud: 50, 100 i 200 braça, en espera de veure què passa amb els relleus. La guanyadora ha estat Yuliya Efimova amb un temps de 2.21.60

Les reaccions de Jessica Vall

50 m papallona masculins

El nedador del CN Sant Andreu Alberto Lozano ha acabat cinquè amb un marca de 23.92. El guanyador ha estat el rus Mikhail Vekovischev amb 23.68.

400 m estils femenins

L’hongaresa Katinka Hosszu ha demostrat que ara mateix no té rival a la prova. L’actual campiona olímpica i rècord del món a Rio, no ha patit gens per guanyar la prova amb un temps de 4.32.52. Mireia Belmonte ha patit el desgast d’haver fet la prova dels 1.500 i ha anat tota la prova vuitena. Una posició que la badalonina ha pogut millorar gràcies al crol. En l’últim esprint, Belmonte ha aconseguit arribar en una meritòria quarta posició amb un temps de 4.43.65.

100 m braça masculins

La gran estrella del ciutat de Barcelona Adam Peaty no ha decebut en la primera final. Peaty ha batut el rècord del Mare Nostrum i del Ciutat de Barcelona als 100 braça amb un temps de 58.15

50 m lliures femenins

Lidón Muñoz, la nedadora del CN Sant Andreu, ha aconseguit la mínima per als Mundials de Corea amb un temps de 24.91, el que li atorga també el rècord d’Espanya. Tota la piscina Pere Serrat ha esclatat d’alegria en veure que Lidón aconseguia la mínima i que disputarà per primera vegada un Mundial.

Lidón Muñoz, eufòrica amb la mínima