Juanma Álvarez i Anna Bové han estat els campions de la Cursa Barça 2019. A la present edició hi han participat més de 3.500 inscrits, repartits entre les modalitats 10K, 2K o Kids Race.

Una cursa de referència

La cursa d’enguany, en què la calor s’ha convertit en protagonista, tenia l’objectiu de situar aquesta prova com un dels esdeveniments de referència per als corredors. Pel que fa a la classificació general masculina, Juanma Álvarez s’ha proclamat campió amb un temps de 32 minuts i 39 segons, seguit per Eric Monasterios i Lucas Alonso. Quant a la modalitat femenina, la corredora del Barça, Anna Bové, s’ha alçat amb el triomf amb un temps de 37 minuts i 55 segons. La segona classificada ha estat Yolanda Riera i la tercera Mireia Suñé, també atleta del club blaugrana.

Cursa Barça Kids Race i Cursa 2K

No només s’ha dut a terme la modalitat dels 10 quilòmetres, sinó que també hi ha hagut una cursa infantil, en acabar la prova principal, en la qual han participat 274 nens. A més a més, el club ha organitzat una cursa inclusiva en els dos últims quilòmetres de recorregut, una modalitat per persones amb discapacitats, en què hi ha hagut 127 inscrits.

Les valoracions d’Anna Bové i Juanma Álvarez