El Barça ha perdut el primer partit del play-off de la final de la Lliga ACB contra el Reial Madrid. Els blancs han superat els blaugrana per 20 punts de diferència.

Primera part dolenta

El primer quart no ha començat bé per al Barça. Els blancs s’han imposat amb un parcial de 9 a 0 que ha fet mal als de Pesic. El Madrid però no ha pogut mantenir l’avantatge i els blaugrana han acabat el primer quart cinc punts per sota, 22 a 17. El gran encert del madridista Sergio Llull al primer quart, amb 9 punts, s’ha pogut mantingut en el segon. El Madrid ha continuat amb un bon encert a cistella i s’ha arribat al descans amb una diferència de 15 punts, 47 a 32.

El Madrid sentencia en l’últim quart

En la segona part el Barça ha reccionat i aconseguit retallar mínimament les diferències però el partit s’ha trencat en l’últim quart quan millor estava el Barça. Un parcial demolidor del Madrid ha col·local els blancs a 20 punts de distància del Barça a 7 minuts del final. Una diferència insalvable per els homes entrenats per Svetislav Pesic tot i al reacció. Al final, 87 a 67 i primer assalt que guanya el Madrid.