Mediterrani i Barcelona al Ciutat de Barcelona

En el Ciutat de Barcelona de Natació hi prenen part 600 nedadors de 120 clubs i seleccions diferents. La ciutat està representada per quatre clubs: el Sant Andreu, el Catalunya, el Natació Barcelona i el Club Esportiu Mediterrani.

Sant Andreu i Catalunya, els extrems

El CN Sant Andreu és el club que més nedadors aporta al Ciutat de Barcelona. El fet de ser els amfitrions fa que bona part del seu equip estigui aquests dies a la Pere Serrat. Hi destaquen nedadores com Jessica Vall i Lidón Muñoz, que han fet mínimes per al Mundial.

El Natació Catalunya està representat per Mario Mollà. El jove nedador de 17 anys i el seu entrenador Xavi Anglès són els únics inscrits del club de Gràcia.

Nedador CE Mediterrani i CN Barcelona

Mediterrani i CNB amb objectius similars

El Club Esportiu Mediterrani, amb 14 nedadors, i el Club Natació Barcelona, amb vuit, són els altres dos representants barcelonins al campionat. El seus entrenador, Raúl Navalón i Jaume Morata consideren que el Ciutat de Barcelona és una bona oportunitat per als seus nedadors de participar en una prova internacional.

També destaquen que poder competir al costat de campions mundials o olímpics i també el fet que molts d’ells siguin els seus ídols és un al·licient que cal tenir present abans de llançar-se a la piscina.