El CN Catalunya ha perdut a la seva piscina contra el Canoe per 11 a 15. Tot i la bona primera del “Cata”, els madrilenys s’han acabat imposant.

Gran segon quart, fatídic el tercer

Després d’un inici igualat amb un parcial d’empat a tres, en el segon, el Catalunya de Tato García s’ha imposat amb una bona defensa i molt encert en l’atac. Un 4 a 2 que donava avantatge als locals en el descans. A la represa, però, el Canoe ha millorat en defensa i ha deixat el Catalunya sense marcar en un tercer quart que han capgirat el marcador. En l’últim, tots dos equips s’han abocat a l’atac amb un empatx de gols que ha beneficiat els madrilenys. Un quart que ha acabat 4 a 7 i que ha deixat el marcador final amb quatre gols d’avantatge per al Canoe.

Amb la victòria del Navarra, el Catalunya torna a la 10a posició després de sortir del pou fa unes jornades.