L’Atlètic-Barceloneta i el Club Natació Barcelona ha empatat a nou gols a la piscina del líder de la Divisió d’Honor de Waterpolo. El partit ha estat elèctric i amb moltes alternances en el marcador. Els dos equips han tingut la victòria a tocar en els últims instants.

Un partit vibrant

El primer quart ha acabat amb empat a tres gols. Els següents vuit minuts, el Barcelona ha aconseguit un parcial de 0 gols a 3. Però a partir d’aquest moment els homes de Chus Martin s’han posat les piles i han aconseguit un parcial de 5 a 0 entrant en l’últim quart amb un marcador favorable de 8 a 6. Toni Esteller ha estat expulsat i això ha donat ales als seus jugadors, que han aconseguit un parcial de 0 a 3 i d’aquesta manera s’han posat davant en el marcador, 8 a 9. A falta de tres minuts per al final de partit els locals han empatat a nou. I a les acaballes del partit, la jugada polèmica. Víctor Flores marca per als cenebistes però l’arbitre anul·la el que seria el gol de la victòria pel Barcelona, ja que només quedaven 13 segons. En la jugada següent el Barceloneta s’ha trobat amb una gran aturada del porter cenebista, Eduardo Lorrio. L’equip dirigit per Chus Martin té la vista posava en el partit europeu, mentre que els de Toni Esteller han aconseguit refer-se de la dolorosa derrota a la Copa del Rei contra el Barceloneta per 12 a 4.