L’Espanyol femení ha tornat a guanyar després de 12 jornades sense fer-ho. Dos gols matiners d’Eli del Estal i Paula han donat ales a les blanc-i-blaves, que han resistit per sumar tres punts vitals per a la salvació.

Inici demolidor

Les noies entrenades per Salvador Jaspe han sortit molt bé i Eli ha aprofitat un centre de Dulce des de la dreta per fer el primer de cap. En la jugada següent, Paula ha aprofitat una passada de Baudet per fer el segon en una gran acció. Uns minuts després, però, ha aparegut Charlyn. La davantera del Llevant ha recollit una pilota perduda per superar Mimi. Tot i escurçar distàncies les blanc-i-blaves han tingut opcions de fer el tercer abans del descans. En la segona part, l’Espanyol femení ha pogut mantenir la renda i, tot i patir, sumen tres punts davant el tercer classificat. Una victòria que no arribava des del novembre passat.

La roda de premsa de Salvador Jaspe

La fitxa del partit

RCD Espanyol: Mimi, Berta, Inés, Baudet (Letti, 70’), E. Del Estal, Brenda Pérez (Paloma, 58’), Dulce, Kath (Estibi, 89’), Paula M. (Elena Julve, 63’), Elba, Torro.

Levante UD: Paraluta, O. Batlle (Jessica 66’), Ruth, Guti, Maitane (Aivi, 71’), Soni, Charlyn, Corredera, Zornoza, Alharilla, Eva Navarro (Nerea, 82’).

Àrbitre: María Josés Villegas Navas (C. Andalús). Ha amonestat a Zornoza (16’), Jessica (67’), Dulce (69’), Mimi (90’).

Gols: 1-0: Eli del Estal (6’); 2-0: Paula (11’); 2-1: Charlyn (26’)