El Club Natació Catalunya ha aconseguit una important victòria en la seva visita a Pamplona després d’imposar-se al Navarra per 6 a 12. Amb aquest triomf, el conjunt de Gràcia fuig de la part baixa de la classificació i deixa les places de descens, a cinc punts.

El Navarra s’avança, però…

El conjunt de Manel Silvestre ha estat el primer en marcar, però el Catalunya ha posat fil a l’agulla i ha acabat el primer quart amb un 2 a 3 al seu favor. La diferència en el marcador s’ha ampliat fins a tres gols de diferència abans del descans.

A la represa, la dinàmica ha continuat. Un parcial d’1 a 4 per als de Tato García els ha permès afrontar l’últim tram del partit amb un còmode avantatge de 6 gols. L’últim quart ha acabat amb empat a 1 gol i que ha deixat el definitiu 6 a 12 en el marcador.

La victòria davant el Navarra permet al Catalunya afrontar el tram final de la lliga amb la tranquil·litat que donen els cinc punts de distància amb les places per evitar el descens. Les dues últimes jornades han estat claus per als de Gràcia després d’imposar-se al Navarra i a l’Echeyde, equips que estan per sota del conjunt de Tato García.