Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha empatat a un gol amb l’Osca en el partit que ha obert la jornada 25 de la Primera Divisió. Els de Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, han fet una molt bona primera part però la segona ha estat força fluixa. El partit de la primera volta va acabar amb victòria perica per 0 a 2.

L’Espanyol, superior a la primera part

El partit ha començat amb el domini del joc per part de l’equip de Rubi. Al minut 9, Borja Iglesias ha rebut una passada en profunditat de Sergi Darder, però el xut del Panda ha estat força defectuós. Dos minuts més tard Wu Lei ho ha provat amb una xut de rosca que ha sortit fora a l’esquerra de la porteria de Santamaria. Abans del quart d’hora, Wu Lei ha tingut una altra ocasió amb un xut de volea que ha marxat fora per poc. Però el gol ha arribat a pilota aturada, al minut 21, en una falta magistral llançada pel Pirata, Esteban Granero, que ha fet el primer de l’Espanyol. Abans del descans, Wu Lei ha pogut marcar però després de desmarcar-se el retall no ha estat bo i no ha pogut finalitzar la contra, finalment la jugada ha acabat amb un xut de Melendo, però l’àrbitre Hernández Hernández ha assenyalat fora de joc. En l’afegit, l’Osca ha tingut la primera i única ocasió de la primera part amb un xut d’Enric Gallego però la pilota ha impactat en Didac Vilà, en el rebuig Wu Lei ha fet un contraatac fins a dins de l’àrea de Santamaria però de nou no ha acabat amb una bona definició i la pilota ha acabat a córner. Tot seguit l’àrbitre ha assenyalat el descans, 1 a 0 per a l’Espanyol.

Els de Rubi no reaccionen al cop de l’Osca

L’inici de la segona part ha començat de la pitjor manera possible, ja que l’Osca ha marcat quan feia un minut  que havia començat el joc. Etxeita ha rebut l’esfèrica dins l’àrea tot sol i ha pogut superar Diego López amb molta facilitat, per fer l’empat a un gol. Al minut 63, ha arribat la reacció de l’Espanyol, després d’uns minuts espessos dels de Rubi, Wu Lei ha fet una molt bona jugada i el seu xut s’ha estavellat al pal dret de Santamaria. L’Espanyol ha buscat el gol de la victòria però han anat passant els minuts i cada cop era més complicat. L’Osca ha tingut en el cap de Cucho Hernández el segon gol però la pilota ha sortit fora per poc. Finalment el marcador no s’ha mogut i el partit ha acabat amb empat a un gol.