El Barça d’hoquei herba ha superat el RS Tenis per 3 gols a 1. Una victòria molt important per deixar molt lluny el descens i superar un rival directe en la lluita per evitar la promoció. Els d’Oriol Torras han trencat una ratxa de dues derrotes consecutives, davant el Junior i l’Egara.

Inici demolidor blaugrana

Els blaugrana han començat forts, amb un gol d’Arnau de Bruijn abans de complir el primer minut del partit. El cop ha deixat estabornits els de Santander, que han vist com el Barça els ha passat per sobre en el primer quart. Fruit d’aquesta superioritat, ha arribat el segon gol obra d’Anthony Boschman. Els barcelonins han pogut sentenciar el partit al segon quart, però no han estat encertats i han marxat al descans amb dos gols d’avantatge.

Ensurt i reacció

El tercer quart ha començat igual que el primer, amb un gol al primer minut. Aquesta vegada han estat els visitants els que han colpejat, gràcies a una diana de Juan Laínz. Han estat els pitjors minuts d’un Barça que no ha pogut respirar tranquil fins que Fergus Dunn ha fet el tercer dels blaugrana. Amb el 3 a 1, els d’Oriol Torras han sabut gestionar el marcador i no patir per acabar sumant una victòria vital.

Les declaracions del tècnic blaugrana

Oriol Torras ha reconegut que el d’avui era un partit d’aquells marcat al calendari. Segons l’entrenador blaugrana, si aconsegueixen competir a aquest nivell durant gairebé els 70 minuts, es convertiran en un equip molt competitiu.