Copa Rei
@FCBHoquei

El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, que es disputa a Reus aquest cap de setmana. Els blaugrana han guanyat en els quarts de final el Noia Freixenet per 4 gols a 2.

Una bona primera part dona el triomf al Barça

Els homes entrenats per Edu Castro han jugat una molt bona primera part i això els ha permès posar-se amb un 2 a 0 a favor gràcies a dos gols de Nil Roca. Abans del descans, els de Sant Sadurní han reduït distàncies amb un gol d’Humberto Mendes però després del descans, el Barça Lassa ha tornat a escapar-se en el marcador amb una rematada de Joao Rodríguez. El Noia ha tornat a apropar-se amb una diana d’Aleix Esteller en el minut 43, però Pablo Álvarez ha sentenciat amb el definitiu 4 a 2.

Les semis les disputaran dissabte contra el Recam Làser Caldes, que ha guanyat al Voltregà.

La fitxa del partit

FC Barcelona Lassa: A. Egurrola, M. Gual, P. Álvarez, P. Bargalló i S. Panadero —cinc inicial— M. Pascual, Ignacio Alabart, Joao Rodrígues i Nil Roca.

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Humberto Mendes i Sergi Llorca —cinc inicial— Edu Fernández, Sergi Aragonès i Aleix Estaller.

Gols: 1-0, Nil Roca (min 15); 2-0, Nil Roca (min 17); 2-1, Mendes (min 21); 3-1, Joao Rodrigues (min 37); 3-2, Estaller (min 43); 4-2, Pablo Álvarez (min 48).