El CN Barcelona ha guanyat el CN Terrassa per 13 a 6 en un enfrontament directe. L’equip de Víctor González s’ha imposat amb molta comoditat i ha guanyat els quatre parcials del partit. Amb aquesta victòria el CN Barcelona es fa fort i es manté tercer classificat a la lliga.

Monòleg dels barcelonins

El CN Barcelona ha començat el partit elèctric i ha assetjat la porteria del CN Terrassa des de l’inici. Al primer quart els barcelonins ja guanyaven per 4 a 2 i a la mitja part el resultat encara era més ampli, ja que superaven els egarencs per 8 a 3.

El CN Barcelona posa punt final al partit

El CN Terrassa entrava al tercer quart amb intenció de remuntar el matx, però l’encert en atac del CN Barcelona i la gran actuació del seu porter, Mario Lloret, han estat dos factors determinants per sentenciar el partit i acabar el tercer quart guanyant 11 a 5. A l’últim quart el marcador pràcticament no s’ha mogut i els dos equips han fet un joc més calmat. El resultat final ha estat de 13 a 6 i amb aquesta victòria el CN Barcelona continua tercer a la lliga.

El pla de partit ha sortit molt bé. Estic molt content per tots els jugadors”