VIctòria del Sant Andreu per 1 a 2 davant el Cerdanyola. Els gols de Serramitja i Antonio en pròpia porta donen els tres punts als quadribarrats. L’exandreuenc, Elhadji, ha estat el golejador local. L’equip barceloní passarà les vacances de Nadal com a líder del subgrup B.

Premi a la insistència quadribarrada

El matx ha començat amb ocasions pels dos conjunts. Kuku ha tingut la primera, aprofitant un error d’Alberto, però no ha pogut definir. El Cerdanyola ha gaudit de la seva primera ocasió gràcies a un xut al primer pal de Nils, però Arnau ha aturat la pilota. Marcel Serramitja ha avançat el Sant Andreu al minut 22. Ho ha fet després d’una bona centrada de Kuku que el quadribarrat ha definit al primer toc. Al minut 27, Killian ha posat una pilota enverinada dins l’àrea. El defensa local, Antonio, s’ha marcat en pròpia porta i hi ha establert el 0-2.

Acabant l’any líders

El Sant Andreu ha sabut patir en els primers minuts de la segona part. El Cerdanyola ha sortit amb la necessitat de fer un gol ràpid per entrar en el partit, però no ha gaudit d’ocasions clares tot i les bones centrades laterals. El conjunt local ha reduït distàncies gràcies a un gol d’Elhadji, exjugador del Sant Andreu, a falta de cinc minuts. Una jugada enrevessada, plena de rebots, que el davanter local ha resolt amb un bon xut. L’equip dirigit per Mikel Azparren ha tancat el partit als darrers minuts. Victòria per 1 a 2 a Les Fontetes que deixa als barcelonins com a líders del subgrupB de la Tercera Divisió.