El Muntanyesa ha sumat la primera victòria de la temporada contra el Terrassa, segon classificat del subgrup A, per 1 a 0. El conjunt de José Alcaraz ha disputat un partit molt seriós contra els egarencs i han obtingut tres punts d’or per començar a escalar posicions. Ion Vázquez, amb un gol a la primera meitat, i José Segovia, aturant un penal a la segona part, han donat al conjunt de Nou Barris el primer triomf del campionat.

Premi inicial per a la Monta

Sense arronsar-se. Així ha sortit el Muntanyesa al terreny de joc davant el segon classificat. Després d’uns primers minuts de tempteig, el Terrassa s’ha anat aproximant amb més perill a la porteria de Segovia. Però la valentia del conjunt de Nou Barris ha tingut premi al minut 27. Ion Vázquez ha engaltat una gran rematada, que ha entrat per l’escaire, per situar l’1 a 0 al marcador. El conjunt egarenc ha notat el desgast físic del partit de Copa del Rei contra el València que es va decidir a la pròrroga (2-4 a favor dels valencians).

Segovia atura un penal

A la represa, el conjunt groc-i-negre ha sortit decidit a ampliar la renda davant un Terrassa que no s’ha sentit còmode en cap moment del partit. El Muntanyesa s’ha defensat amb tot, per tal de mantenir el resultat favorable. Però al minut 77, l’àrbitre ha xiulat penal per unes possibles mans d’Àlex Alba a l’interior de l’àrea. Segovia ha endevinat les intencions a Sergi Arranz i l’ha aturat.