L’Europa ha derrotat al Sant Cristóbal per 2 a 0. Un gol matiner d’Alfons Serra ha avançat els escapulats i David Jiménez ha sentenciat a l’equador de la segona part. Els futbolistes de David Vilajoana són més líders que mai després de l’ensopegada del Terrassa al camp de la Monta.

Domini escapulat al primer temps

Inici de partit elèctric al Nou Sardenya. El Sant Cristóbal ha tingut la primera gran oportunitat d’obrir el marcador amb una carrera del davanter Tom que, tot sol, ha definit desviat. A la jugada posterior, l’Europa ha avisat per primer i últim cop abans del gol. Un mal refús de la defensa egarenca ha propiciat que Èric xutés, però el pal ha evitat el gol. No ha estat així a la següent. Al minut 7. Alfons Serra, amb una maniobra deliciosa, ha enviat la pilota a la xarxa, fora de l’abast del porter rival. Després d’uns primer minuts frenètics, el ritme del duel ha baixat. Al 25, una errada del porter visitant Zapico, ha estat a punt d’aprofitar-la Nolla amb un bon intent de vaselina. Al tram final del primer temps, el Sant Cristóbal ha tornat fregar el gol amb un llançament de córner olímpic que s’ha estavellat al pal. Els primer 45 minuts han acabat amb l’1 a 0.

L’Europa espera el seu moment

A la represa, el Sant Cristóbal ha donat un pas endavant. La primera jugada dels egarencs ha estat una clara declaració d’intencions. Sergio ha tret una mà prodigiosa en un xut directe que anava a l’escaire. Tot i el domini, els graciencs, al contraatac, han tingut el 2-0 en una jugada de Nolla en una jugada plena de rebots dins l’àrea, que de manera miraculosa no ha acabat en gol. El tècnic escapulat, David Vilajoana, ha mogut fitxa en busca d’un canvi de dinàmiques, amb èxit. David Jiménez ha aprofitat una pilota llarga i ha superat Zapico amb una rematada subtil de cullera per deixar el partit pràcticament sentenciat. El Sant Cristóbal ha avançat línies però els barcelonins han estat molt sòlids i no han concedit res al rival.