El Sant Martí s’ha imposat al Teucro per 30 a 25. Després d’un primer temps totalment igualat, els barcelonins han firmat una gran segona part per aconseguir el triomf. D’aquesta manera, els jugadors de Lorenzo Rueda trenquen una mala ratxa de 8 partits sense guanyar.

Igualtat màxima al descans

El Sant Martí ha començat el partit més fort que el rival i ha aconseguit un avantatge de dos gols amb les primers dos atacs. El Teucro, però, aprofitant una situació de superioritat numèrica, ha igualat el duel ràpidament. Fins el minut 23, cap dels dos equips ha establert una diferència substancial en el resultat. Els gallecs, amb un estel·lar Diego Martínez autor de 5 gols a la primera part, han col·locat el 9 a 12. Quan semblava que els jugadors de Lorenzo Rueda marxarien a vestidors per sota, s’han refet amb uns minuts finals excel·lents per tancar el primer temps amb empat a 13.

Pau Hernández decideix el matx

A la represa, els barcelonins han tornat a sortir més intensos i gràcies a un seguit de bones intervencions del porter Pau Hernández, s’han posat dos gols per davant. A l’equador del segon període, els de Lorenzo Rueda han aconseguit un màxim avantatge de 3 gols amb 22 a 19. Els visitants, malgrat intentar-ho fins al final, no han tingut opció de remuntar el partit.