Joan Laporta ha parlat amb Leo Messi en els darrers dies sobre el futur del jugador argentí i l’estat actual del Barça. L’expresident blaugrana i ara precandidat a les eleccions ha explicat en una entrevista al programa ‘btv esports’ que ha mantingut una “conversa privada” amb Leo Messi. “No puc revelar el contingut de la conversa amb el Leo, però vam parlar de com aixecar la moral dels barcelonistes arran d’una…”. Amb un somriure, Joan Laporta va deixar entreveure en aquesta resposta que la conversa s’havia produït aquesta setmana després de la famosa lona amb el lema “Ganas de volver a veros” que el precandidat ha situat a tocar del Santiago Bernabéu, a Madrid.

En aquesta línia, Laporta també ha estat molt clar en quina serà la seva primera acció si els socis el fan president: “El primer que faré si soc president serà anar a veure el capità.” “Malgrat que ja ho sap, li diré que l’estimem; malgrat que ja ho sap, li diré que el respectem, que li farem una proposta que podré complir; li diré que serà la millor proposta que pot tenir.” Sobre el futur de l’argentí, que a partir del gener del 2021 podrà decidir el seu destí, Laporta va afirmar que confiava estar a temps de convèncer Leo i que el mateix jugador “esperi al proper president”.

Laporta avala Koeman

Sobre la proposta de joc de Ronald Koeman, Laporta va manifestar que no s’atreviria mai a entrar en temes tècnics i tàctics. Tot i així, Laporta va expressar que “històricament el que ens ha anat bé és la filosofia Johan, jugar a un o dos tocs, que preferim guanyar per 6 a 5 que per 1 a 0…“. Laporta va ser contundent en mostrar suport a l’actual entrenador del Barça: “Si arribem al club, el Ronald ens trobarà al seu costat i al de l’equip.” Sobre un hipotètic futur de Pep Guardiola, Laporta va explicar que “a dia d’avui és una utopia”, però va revelar que sí que ha parlat amb ell per “veure’ns i fer una caragolada, l’he felicitat per la renovació amb el City i espero que tot li vagi bé perquè és un amic.”

“La Junta Gestora no pot fitxar, no ho poden fer i no ho han de fer. La situació econòmica és molt delicada, han portat el club a la ruïna”

Joan Laporta

El Laporta més madur

“Ningú neix ensenyat, ara tinc més experiència, però segueixo sent el Laporta en estat pur, que ningú us porti a l’engany.” Així de clar va respondre el precandidat a la presidència sobre el seu to més moderat i relaxat que en la seva època de president.

L’entrevista sencera a Joan Laporta