L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha destacat en la prèvia del Barça-Eibar de dissabte que “haurem de vigilar amb la pressió i les centrades laterals” de l’equip de Mendilibar. El tècnic blaugrana ha afegit que l’Eibar és un equip al qual li agrada jugar amb risc, però que alhora el té molt controlat. L’últim enfrontament entre els dos equips va ser el mes de maig de la temporada passada a Ipurua i els blaugrana no van poder passar de l’empat a dos.

“Hem tingut moments difícils que hem superat”

L’entrenador blaugrana ha valorat la situació actual de l’equip i s’ha mostrat content amb el rendiment dels seus jugadors. “Hem passat per moments difícils, però el que m’agrada és que hem sabut reaccionar”, ha explicat. Valverde també ha fet autocrítica comentant que “ens agradaria estar primers en la classificació, però no ho estem per alguns errors que hem comès”.

Valverde, sobre Mendilibar

Ernesto Valverde ha valorat la tasca de Mendilibar en els equips que ha entrenat. Txingurri afirma que el que més li agrada és que el seu plantejament no varia en funció del rival. “Mendilibar utilitza sempre el mateix plantejament contra tots els equips, i tenen un pla de joc molt clar”, ha dit.